Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Σοκαριστικές φωτό από το εσωτερικό του «Πύργου της Κολάσεως» – Στους 79 οι νεκροί!


Σοκαριστικές φωτό από το εσωτερικό του «Πύργου της Κολάσεως» – Στους 79 οι νεκροί!Η τραγωδία στον Πύργο του Γκρένφελ στο Λονδίνο​ ακόμα στοιχειώνει τους Βρετανούς που αδυνατούν να συνέλθουν.
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης όπως η Daily mail αλλά και η Mirror δημοσιεύουν στην ηλεκτρονική τους έκδοση βίντεο και φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής.
Οι φωτογραφίες δείχνουν ό,τι απέμεινε από τον πύργο και έρχονται την ώρα που η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ή αγνοούνται και είναι προφανώς νεκροί μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Grenfell Tower του δυτικού Λονδίνου, ενώ πέντε άνθρωποι που είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι βρέθηκαν σώοι και αβλαβείς.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λονδίνου Στιούαρτ Κάντι ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πολυώροφο κτίριο κατοικιών ενδέχεται και πάλι να αλλάξει, αλλά πιθανόν όχι τόσο ριζικά σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Επίσης η Daily Mail ανάρτησε φωτογραφία – λίστα των ατόμων που αγνοούναι με στοιχεία για τον όροφο όπου διέμενε ο καθένας.

Σύνοδος Βόρειας-Νότιας Κορέας με φόντο την κίνηση καλής θέλησης από τον Κιμ

Σύνοδος Βόρειας-Νότιας Κορέας με φόντο την κίνηση καλής θέλησης από τον Κιμ Newsroom , CNN Greece  23:00 Κυριακή, 22 Απριλίου 2018...