Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ιταλία: Ξαναχτύπησαν… οι 4 άνδρες που βίασαν 26χρονη Πολωνή και χτύπησαν τον φίλο της

Ιταλία: Ξαναχτύπησαν… οι 4 άνδρες που βίασαν 26χρονη Πολωνή και χτύπησαν τον φίλο της
Πηγή: EPA/MANUEL MIGLIORINI
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία, το σοκαριστικό έγκλημα που σημειώθηκε στην παραλία Ρίμινι, σε βάρος Πολωνών τουριστών, όταν τέσσερις άνδρες ξυλοκόπησαν άγρια τον άνδρα και βίασαν ομαδικά την 26χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης



Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η αδίστακτη συμμορία των τεσσάρων ανδρών μετά την φρικιαστική επίθεση στο νεαρό ζευγάρι, στην συνέχεια, την ίδια βραδιά, επιτέθηκαν και σε μία τρανσέξουαλ γυναίκα από το Περού, η οποία και αυτή νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο με τους Πολωνούς τουρίστες.
Η 26χρονη κοπέλα από την Πολωνία, μετά την εφιαλτική εμπειρία που έζησε στην παραλία, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, ενώ ο σύντροφος εξαιτίας των τραυματισμών του θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση στη μύτη.
Οι αρχές της Ιταλίας έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, την ώρα της επίθεσης των Πολωνών τουριστών στην παραλία, ενώ έχουν συγκεντρώσει και σημαντικές πληροφορίες από τις μαρτυρίες που έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες.
Ωστόσο, το μόνο στοιχείο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα για τους υπόπτους είναι ότι έχουν σκουρόχρωμο δέρμα, όπως ανέφερε εξάλλου και στην κατάθεσή του ο 26χρονος Πολωνός που ξυλοκοπήθηκε από τη συμμορία, όπως και ότι είναι κάτω των 30 ετών.
Επίσης, όπως έχει ανακοινωθεί από την τοπική αστυνομία, στον τόπο της επίθεσης έχει βρεθεί DNA και των τεσσάρων ανδρών, γεγονός που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην καταδίκη τους για την φρικιαστική αυτή επίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραιτήσεις Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκου «Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου» 28.03.2024 | 20:40

  Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε α νακοίνωση  μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρ...