Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ρωσία: Επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ -8 τραυματίες, νεκρός ο δράστης

Ρωσία: Επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ -8 τραυματίες, νεκρός ο δράστης

«Στις 19 Αυγούστου, 2017 ένας άγνωστος άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε πεζούς στη Σουργκούτ ενώ περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης περίπου στις 11:20 τοπική ώρα -09:20 ώρα Ελλάδας. Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν και όλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα ποικίλης σοβαρότητας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο επιτιθέμενος σκοτώθηκε από μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, που έφθασαν επί τόπου, και οι ερευνητές προσπαθούν αυτή την ώρα να εξακριβώσουν την ταυτότητα του δράστη.
Έχει ξεκινήσει έρευνα για «απόπειρα δολοφονίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην πόλη Σουργκούτ αναγνωρίστηκε, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει το επεισόδιο ως τρομοκρατική ενέργεια.
«Η εκδοχή σύμφωνα με την οποία η επίθεση ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι η βασική υπόθεση» που ερευνούν οι Αρχές, ανέφερε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο την αστυνομία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ο άνδρας που τραυμάτισε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών, ήταν ένας 23χρονος κάτοικος της περιοχής. Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, εξήγησε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών Σβετλάνα Πετρένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ρομά άνοιξαν σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι επειδή… αποζημίωσαν τα θύματά τους «Προσλαμβάνουν δικηγόρους και προσεγγίζουν τα θύματά τους» ανέφερε αστυνομική πηγή 29.03.2024 | 08:40

  Ελεύθεροι αφέθηκαν Ρομά που άνοιξαν σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία, μπήκαν ανάποδα σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς για να ξεφύγουν, συγκρ...