Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Νεκρή η Ελληνίδα από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Νεκρή η Ελληνίδα από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη
Φωτογραφικό στιγμιότυπο από συγκέντρωση εις μνήμην των θυμάτων - Πηγή: REUTERS/Susana Vera/Aρχείου
Υπέκυψε στα τραύματά της η Ελληνίδα που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης

Τα τραύματα της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, διάρκειας οκτώ ωρών. 
Η οικογένεια των Ελλήνων βρέθηκε στον μεγάλο πεζόδρομο Las Ramplas, στο κέντρο της Καταλανικής πρωτεύουσας, όταν ένα λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς, παρασύροντας στο πέρασμά του δεκάδες ανθρώπους.
Πρόκειται για γυναίκα γερμανικής καταγωγής, παντρεμένη με Έλληνα. Τα δύο παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την επίθεση των τζιχαντιστών, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.
Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη ανήλθε σε 16 έπειτα από τον θάνατο σήμερα μιας Γερμανίδας 51 ετών, ακακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.
''Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.
Μιλώντας στο CNN Greece, πηγή του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, επεσήμανε ότι ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη εξέλιξη, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν μπορεί ακόμα επίσημα να το επιβεβαιώσει.  
Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε το θάνατο 16 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα

  Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα Newsroom   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:58 CNN Greece