Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Τιμή και δόξα στούς ήρωες της Π.Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού ΣώματοςΑΓΓ, ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφία του Άγγελος Παπαλεξόπουλος.
Nα μιλάνε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ...για τις αγορές των ανταλλακτικών για τα γερασμένα πυροσβεστικά Αφη Canadair (215 και 415),όταν οι κυβερνήσεις τους επί δεκαετίες "'έπαιζαν" με τις μίζες και τα γραφεία του Κολωνακίου (για τους γνωρίζοντες) ξεπερνάει τα όρια του θράσους.
Ο πυροσβεστικός στόλος εκτός από ανταλλακτικά θέλει και ανανέωση με νέου τύπου αεροπλάνα,πιο σύγχρονα και πιο αποτελεσματικά (αφού τα Canadair πετάνε από την δεκαετία του 1970 τα 215).
Τιμή και δόξα στους γνωστούς ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας ,που στα cocpit των Canadair και τα υπόστεγα της 112 ΠΜ,όλες αυτές τις μέρες τα δίνουν όλα για να σωθούν ζωές και περιουσίες.
Τιμή και δόξα στους ήρωες του Πυροσβεστικού Σώματος και τους εποχικούς πυροσβέστες που για 4ο μερόνυχτο παλεύουν με το θεριό και τον εαυτό τους.
(Οι παραπάνω να θυμίσω είχαν αποκληθεί πρόσφατα αντιπαραγωγικοί και αυτιστικοί)
ΑΓΓ, ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣΑντιστράτηγος (εα) Πολιτευτής Α Αθήνας ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ.
τ.Νομικος Συμβουλος στις Ενοπλες Δυναμεις.Καθηγητης Νομικων και Πολιτικων επιστημων. Ιστορικος. Mελος της Ελληνικης Εταιριας Ιστορικων .Μελος του Ελληνικου Ινστιτ.Στρατηγικων Μελετων.Μελος της Ελληνικης Αρχαιολογικης Εταιριας.Συγγραφεας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T5zhnS