Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…(Βίντεο

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…(Βίντεο)

     5/5 (6)
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Μέχρι τώρα είχανε τρομοκρατήσει τη διεθνή επικαιρότητα με την απειλή πυρηνικής σύγκρουσης με τη Βόρειο Κορέα. Ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος όλως των κακών και του έντεχνου αποπροσανατολισμού της Διεθνούς Κοινής Γνώμης.
Και ξαφνικά τώρα προέκυψε ένα καινούργιο γεγονός, που μόνο καινούργιο δεν είναι καθώς έχει επαναληφθεί με καρμπόν πολλές φορές στο παρελθόν. Η ξαφνική επίθεση με ένα φορτηγό από κάποιους «λύκους» ισλαμιστές σε πολυσύχναστο δρόμο στην Βαρκελώνη με αποτέλεσμα 13 νεκρούς, 100 τραυματίες, πανικός  και τρομοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το ίδιο έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και πάντα κάποιοι από τη μια προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο για να επιβάλλουν κατασταλτικά μέτρα και από την άλλη το παίζουν δήθεν ειρηνοποιοί ότι δεν πρέπει να δημιουργούμε  μίση και να είμαστε ρατσιστές κατά των μουσουλμάνων.
Το πόσο όλη αυτή η υπόθεση μυρίζει για άλλη μια φορά σκηνοθεσία, είναι η αποκάλυψη ότι η CIA είχε προειδοποιήσει πριν δυο μήνες τους Ισπανούς ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση στο πεζόδρομο Las Ramblas στο κέντρο της Βαρκελώνης.
Φώτο: ο υποτιθέμενος δράστης ο 18χρονος Moussa Oukabir που σκότωσε 13 άτομα και τραυμάτισε άλλους 100. Έχει διαφύγει και αναζητείται.
Το εντυπωσιακό είναι ότι και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις πάλι η C.I.A είχε στείλει προειδοποιητικά μηνύματα. Δεν είναι δύσκολο μετά από αυτά να καταλάβει κανείς ποιος οργανώνει και για ποιο λόγο όλα αυτά τα γεγονότα. Μόνο αφελείς και τυφλοί κάθονται και ακούν τα επίσημα δελτία ειδήσεων και τρώνε το κουτόχορτο που τους σερβίρουν.
H ISIS δημιούργημα της CIA.

Το γεγονός της Βαρκελώνης παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα σχεδόν με αυτό της Νίκαιας, του Παρισιού και στο Βερολίνο, (επίθεση με φορτηγό). Και εδώ πάλι βρέθηκε το διαβατήριο του δράστη και ότι το διαβατήριο αυτό δεν ανήκει σε αυτόν που βρήκαν αλλά στον αδερφό του από τον οποίο το είχε κλέψει.


https://twitter.com/_/status/898339500597825537

Η ιστορία της Βαρκελώνης για να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα, δείχνει αφενός ότι κάποιοι μεταφέρνουν συστηματικά τον πόλεμο της Συρίας στην καρδιά της Ευρώπης και από την άλλη πόσο ηλίθιοι είναι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες που φοβούνται να πουν ότι η τζιχάντ χτυπάει με τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Μόνο ο Τραμπ και ο πρόεδρος της Ισπανίας στα συλλυπητήρια μηνύματα τόλμησαν να αναφέρουν το όνομα τζιχάντ, το οποίο είναι όνομα ταμπού γιατί ακριβώς αυτή η τζιχάντ, αυτό το τέρας, το δημιούργησαν οι ίδιοι οι Δυτικοί.
Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι όσο η παγκόσμια ελίτ θα προχωρεί στο σχέδιο καταστολής όλων των δημοκρατικών ελευθεριών,  θα συνεχίζονται τα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο σε όλη την Ευρώπη. Φυσικά το θέατρο αυτό του τρόμου το πληρώνουν αθώα θύματα και αν θέλει κάποιος να κοιτάξει τους πραγματικούς ενόχους, δεν είχε παρά να κοιτάξει στις φωτογραφίες από τις συναντήσεις κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών που καμαρώνουν μέσα στην εγκληματική τους ηλιθιότητα.
Διαβάστε τα σχετικά άρθρα στην κατηγορία μας παρασκήνιο.



ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα

  Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα Newsroom   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:58 CNN Greece