Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ «Ας μην ανησυχούν τα ΝΕΑ, δεν υπάρχει κανένας Σταλινισμός στην εξουσία»

«Ας μην ανησυχούν τα ΝΕΑ, δεν υπάρχει κανένας Σταλινισμός στην εξουσία»

lafazanis-630.jpg

Παναγιώτης ΛαφαζάνηςΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ
Ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τα ΝΕΑ, αναρωτιέται αν είναι τόσο δύσκολο για τους ιθύνοντες της εφημερίδας «να διαχωρίσουν τις αυθεντικές πολιτικές επιλογές μιας παραδομένης και εξωνημένης κυβέρνησης, με την απέλπιδα και διασκεδαστική προσπάθεια της να προβεί σε ευτελέστατους “Εσθονικούς” αντιπερισπασμούς, προκειμένου εις μάτην και απευθυνόμενη σε αφελείς, να περισώσει κάποια ψήγματα αριστερής εικόνας» και μιλά για «γυμνή και κυνική επιλογή εσωτερικής κατανάλωσης» για τη στάση που κράτησε η κυβέρνηση. 

«Νεοψυχροπολεμικές φιέστες»

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα Iskra, ο Παν. Λαφαζάνης σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η προσπάθεια να βρεθούν αφορμές για αντιπολίτευση και μάλιστα πομπώδη, απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν αυτές εκλείπουν επί της πραγματικής πολιτικής, προκαλεί κωμικά φαινόμενα» και στρέφοντας τα βέλη στην αντιπολίτευση τονίζει: «Είναι τόση η ένδεια της σημερινής δεξιάς και των κεντροαριστερών παραλλαγών της, ένδεια σε εναλλακτικές πολιτικές και θέσεις, ώστε να συναγωνίζονται σε αποπροσανατολισμό τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αμίμητους ΑΝΕΛ».
Ο κ. Λαφαζάνης τονίζει πως η κίνηση Μαξίμου και Κοντονή να μην παραστεί εκπρόσωπος της χώρας μας στην διάσκεψη «για τα εγκλήματα του κομμουνισμού» στο Ταλίν της Εσθονίας, δεν έχει την παραμικρή σχέση με οποιαδήποτε εναντίωση σε νεοψυχροπολεμικές φιέστες, της υπό την γερμανική μπότα, ολοκληρωτικής ΕΕ.
Ο γραμματέας της ΛΑΕ, σε άλλο σημείο του άρθρου του σημειώνει, πως πρόκειται απλώς μια γυμνή και κυνική επιλογή εσωτερικής κατανάλωσης, που κλείνει το μάτι στη κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και στις ευαισθησίες ενός μέρους των ψηφοφόρων του, προσπαθώντας απελπισμένα να συγκρατήσει την κοινωνική κατάρρευσή του.
Kαταλήγοντας τονίζει:
«Ας μην ανησυχούν τα ΝΕΑ, δεν υπάρχει κανένας Σταλινισμός στην εξουσία. Αυτό που υπάρχει στην χώρα είναι μια μνημονιακή, κάτω από την Γερμανική μπότα, χούντα. Ένας βαθύς ολοκληρωτισμός που στο όνομα του ευρώ, του χρέους και μιας παραδομένης ολιγαρχίας του πλούτου, καταστρέφει και λεηλατεί τον τόπο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T5lLc1