Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ(Βίντεο)

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ(Βίντεο)

     5/5 (5)
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένας αξέχαστος Ιταλός ευρωβουλευτής που κατακεραύνωνε το ευρωκοινοβούλιο γιατί του άρεσε να λέει την αλήθεια στους κατευθυνόμενους ευρωβουλευτές ήταν ο Ιταλός Gianluca Buonanno αυτό όμως το πλήρωσε πέρυσι με την ζωή του σε ένα πολύ περίεργο ατύχημα σκοτώθηκε στις 5 Ιουνίου 2016.
Ένας από αυτούς που είχε κατακεραυνώσει δημόσια ήταν και ο Έλληνας επίτροπος ο κύριος Αβραμόπουλος, σε μια ομιλία του στην Ευρωβουλή στράφηκε απότομα στον κύριο Αβραμόπουλο και τον επέπληξε αγρία λέγοντας του. Ότι όση ώρα μιλούσαν εκείνος ασχολούταν η με το iPad ή με το τηλέφωνο του, συνολικά σε λίγη ώρα 30 φορές.
Δηλαδή κύριε Αβραμόπουλε, του είπε, δεν σας ενδιαφέρει αυτά που λέμε εδώ, αν δεν σας ενδιαφέρει να πας πίσω να κοιμηθείς ή να σηκωθείς να φύγεις, ( αλλά ξέρω γιατί δεν φεύγεις αλλά κάθεσαι εδώ χωρίς να κάνεις τίποτα ουσιαστικό για να παίρνεις τον παχυλό μισθό σου).
Στην ομιλία του, ο εν λόγω Ιταλός βουλευτής, Gianluca Buonanno, επέκρινε έντονα και τους άλλους συναδέλφους του κατηγορώντας τους ότι σκόπιμα δεν λένε την αλήθεια αλλά μόνο αρλούμπες και ψέματα . Από αυτούς που έρχονται ανέλεγκτα μόνο το 5 τις % είναι κανονικοί μετανάστες, οι άλλοι είναι λαθρο με πολλά κακοποιά στοιχεία. Οι περισσότεροι από σας όπως είπε έρχεστε εδώ και παραστάνετε τον έξυπνο χωρίς να προτείνετε καμιά λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Σήμερα στην Ευρώπη οι Ευρωπαίοι, οι Εβραίοι φοβούνται να πάνε στις συναγωγές και οι χριστιανοί να κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους γιατί αυτό το καρκίνωμα που εσείς αφήσατε να δημιουργηθεί έχει εμφανιστεί παντού. Δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι άλλο ένα φαινόμενο Χίτλερ που αυτήν την φορά έρχεται από την έρημο και σιγά σιγά θα σας πνίξει όλους.
Υποκριτές! Μιλάτε υπέρ των λαθρο αλλά εγώ θέλω να μάθω στα αλήθεια ποιοι είναι πραγματικά υπέρ , να γράψουν τα ονόματα τους και εγώ θα φροντίσω να στείλω στα σπίτια τους μερικές δεκάς από αυτούς για να καταλάβουνε τι υποστηρίζουν.
Ενώ μες στην Ευρωβουλή είναι γραμμένοι 751 άτομα, μόνο 30 περίπου ενδιαφέρονται πραγματικά για τα μεγάλα προβλήματα της Ευρώπης. Οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές κινούνται με την ασφάλεια των τεθωρακισμένων αυτοκίνητων τους και με τους σωματοφύλακες τους και έτσι δεν τους νοιάζει τι υποφέρει ο κόσμος. Δίνετε δισεκατομμύρια στην Τουρκία που σας παίζει το παιχνίδι και σας στέλνει κάθε τόσο ατελείωτες ομάδες από παράνομους μετανάστες.
Αναφερόμενος στο μακελειό που έγινε στο Πακιστάν με τους χριστιανούς ο Buonanno ρωτάει επίμονα γιατί κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το ονομάσει «ισλαμικό τρόμο», και οι μουσουλμάνοι δεν παίρνουν ούτε τη θανατική ποινή μόνο και μόνο επειδή αυτό δεν είναι για τους μουσουλμάνους αδίκημα αλλά είναι υπηρεσία στον Αλλάχ το να σφάζουν χριστιανούς.
Σε μια άλλη ερώτησή του ο Μπουονάννο θέτει το ερώτημα γιατί όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες που έρχονται είναι νεαράς και στρατεύσιμης ηλικίας δεν κάθονται στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν αλλά έρχονται εδώ για να βρουν καταφύγιο στον υποτιθέμενο παράδεισο της Ευρώπης;
Το μυστήριο ατύχημα που όπως φαίνεται ότι δεν ήταν απλό ατύχημα γιατί οι ερευνητές που το εξέτασαν βρήκαν πολλά σκοτεινά σημεία τα οποία δεν διευκολύνθηκαν. Η υπόθεση αυτή θυμίζει την περίπτωση του Γερμανού δημοσιογράφου-συγγραφέα ο οποίος δεν μασούσε τα λόγια του και ξαφνικά βρέθηκε νεκρός από καρδιακή προσβολή.
Χαμός γίνεται στους δρόμους της Ιταλίας οι ποίοι έχουν κυριολεκτικά κατακλυστεί από τους λαθρο. Η ηρεμία έχει χαθεί από τις ζωές και τις ψυχές των τοπικών κάτοικων οι οποίοι τα βράδια δεν μπορούν να ησυχάσουν από τις φασαρίες των λαθρο με τις γιορτές τους κ.α. Μάλιστα όπως μαρτυρούν οι ίδιοι κάτοικοι, οι λαθρο είναι πολύ αδίστακτοι, πολεμούν αναμεταξύ τους, ενώ δεν διστάζουν να καρφώσουν όποιον τους αντιμιλήσει. Όπως δείχνει η κατάσταση, δεν φοβούνται κανέναν ενώ με μαχαίρες βγαίνουν στον δρόμο και απειλούν όσους βρουν μπροστά τους.

Συνέντευξη με τον Ιησουίτη μοναχό, Henri Boulad, σχετικά με την περίσταση όπου έλαβε Ουγγρική ιθαγένεια.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια της Αττικής Ο καιρός ήδη παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση σε μεγάλο κομμάτι της χώρας 19.04.2024 | 21:32

  Το βράδυ της Παρασκευής «άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική καθώς ισχυρή βροχή πλήττει πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Όπως ε...