Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δικαστές κατά Μαξίμου: Είμαστε αντίθετοι σε καταστρατήγηση του δικαιώματος στην απεργία

Δικαστές κατά Μαξίμου: Είμαστε αντίθετοι σε καταστρατήγηση του δικαιώματος στην απεργία

Την «απόλυτη αντίθεσή της στην επιχειρούμενη καταστρατήγηση της μεγαλύτερης κατάκτησης των εργαζομένων, αυτής του δικαιώματος στην απεργία» εκφράζει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, σε σημερινή ανακοίνωσή της, με αφορμή την πρόσφατη κυβερνητική πρωτοβουλία.

«Ενός δικαιώματος» συνεχίζει η ΕΔΔ, «που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες δεκαετιών» και προσθέτει ότι «κάθε συνδικαλιστικός φορέας οφείλει να εναντιωθεί στην προσπάθεια να μπουν ανυπέρβλητα εμπόδια στην κήρυξη απεργίας από πρωτοβάθμια Σωματεία».
Στο μεταξύ, η Ενωση πραγματοποιεί αύριο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, επί της Βασ. Σοφίας 22, στις 10 πμ, εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας της.
Ομιλητές θα είναι η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ο διευθύνων του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων, Ηλίας Κοντοζαμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

LIVE: Σε εξέλιξη για 3η ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί

  LIVE: Σε εξέλιξη για 3η ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί ...