Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Έσπασαν καταστήματα και δημόσιες περιουσίες πάλι οι κουκουλοφόροι (φωτό+βίντεο)

Έσπασαν καταστήματα και δημόσιες περιουσίες πάλι οι κουκουλοφόροι (φωτό+βίντεο)

Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έστησαν οδοφράγματα στην Πανεπιστημίου, την Ακαδημίας και τη Σταδίου με κάδους σκουπιδιών, στους οποίους έβαλαν φωτιά.
Νωρίτερα σημειώθηκε πετροπόλεμος και χημικά στα Προπύλαια.
Τα πρώτα έκτροπα ξεκίνησαν στην οδό Ακαδημίας. Ομάδα 40 κουκουλοφόρων εκτόξευσε πέτρες και άλλα αντικείμενα και η αστυνομία απάντησε με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Οι κουκουλοφόροι έστησαν οδόφραγμα στην Μασαλίας στα Προπύλαια και είναι οπλισμένοι με πέτρες και καδρόνια. Άλλοι, στην οδό Πανεπιστημίου ξηλώνουν πινακίδες και σπάνε φανάρια.
Εν συνεχεία τα επεισόδια μεταφέρθηκεαν στην οδό Σταδίου, με ομάδα κουκουλοφόρων να πετά πέτρες.
Εντυπωσιακή είναι η… απουσία αστυνομικών δυνάμεων από την περιοχή.
Νωρίτερα, νεαροί γύρω από τα Προπύλαια πέταξαν πέτρες και έστησαν οδοφράγματα. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κλούβα της αστυνομίας στη Ρήγα Φεραίου. Γρήγορα επεκτάθηκαν και σε άλλα σημεία, χωρίς ωστόσο να πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες, επιτέθηκαν σε τράπεζα ενώ ξήλωσαν και πεζοδρόμια, ενώ τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.
Βίντεο από τα επεισόδια νωρίτερα
Οι κουκουλοφόροι πέταξαν φωτοβολίδες και άναψαν φωτιές στον πεζόδρομο της Σίνα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να αποτρέψουν την κίνηση των νεαρών προς την Ακαδημίας, την ώρα που η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.
Αμέσως μετά, οι νεαροί παρέμειναν στα Προπύλαια και ξήλωσαν πεζοδρόμια, προκειμένου να συγκεντρώσουν πέτρες ως «πολεμοφόδια», ενώ η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι ελάχιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια της Αττικής Ο καιρός ήδη παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση σε μεγάλο κομμάτι της χώρας 19.04.2024 | 21:32

  Το βράδυ της Παρασκευής «άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική καθώς ισχυρή βροχή πλήττει πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Όπως ε...