Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Οι μέρες του Αλέξη..

Οι μέρες του Αλέξη...

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται από τη βραδιά που ο 16χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός στα Εξάρχεια από σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα. Και φέτος οι μαθητές, αλλά και πλήθος οργανώσεων και νεολαίων θα τιμήσουν τη μνήμη του σε πορείες και εκδηλώσεις στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις.
Στην πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθούν τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μαθητικό και φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.
Στις 6 το απόγευμα κόμματα, οργανώσεις της Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου καλούν σε συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο σημείο όπου έπεσε νεκρός το 2008 ο 16χρονος μαθητής.
Εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις της χώρας όπως σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ρόδο, Καλαμάτα και Καβάλα.
Δρακόντεια μέτρα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Στο κέντρο της Αθήνας η αστυνομική παρουσία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και το Πανεπιστήμιο.
Παράλληλα, ο ΟΟΣΑ θα προχωρήσει σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από 10:00 ώρα της Τετάρτης έως 07:00 της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.
πηγη Εφ.Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Νέα Αριστερά: Ο κ. Κασσελάκης προτείνει μείωση των δαπανών για τη δημόσια υγεία

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, 10:56:09 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Κάθε φορά που ο κ. Κασσελάκης μιλά αναλυτικά για το πρόγραμμά του, απο...