Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ηγέτη μας» φώναζαν στον Ερντογάν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας

Στην Κομοτηνή

«Ηγέτη μας» φώναζαν στον Ερντογάν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας

«Ηγέτη μας» φώναζαν στον Ερντογάν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας
  (Φωτογραφία:  Intime )

Μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας υποδέχθηκαν με συνθήματα και χειροκροτήματα έξω από το τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής τον  Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν φωνάζοντας «ηγέτη μας». 

Τον κ. Ερντογάν υποδέχθηκαν έξω από το τζαμί οι ψευδομουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης. Μικρά παιδιά του πρόσφεραν ανθοδέσμες, ενώ μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον χειροκροτούσαν.

Στην πόλη της Κομοτηνής έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας, έχουν αποκλεισθεί δρόμοι γύρω από το τζαμί και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας πετά πάνω από το χώρο. Ο κ. Ερντογάν έφθασε αεροπορικώς από την Αθήνα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου τον υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Αυτή την ώρα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται σε μειονοτικό σχολείο και συνομιλεί με μαθητές ενώ λίγο αργότερα θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο "Chris and Eve Mansion" .

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Δεκάδες άτομα, έχουν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T5vVyj