Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τρόμος και λιποθυμίες για 40 παιδιά που εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ του «Σταύρος Νιάρχος»!

Τρόμος και λιποθυμίες για 40 παιδιά που εγκλωβίστηκαν στο ασανσέρ του «Σταύρος Νιάρχος»!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που καταγγέλλει ότι συνέβη ένας γονέας την Κυριακή το βράδυ στο «Σταύρος Νιάρχος».
Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανέβασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Τόσκα του Τζάκομο Πουτσίνι. Ομως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως τα παιδιά από την παιδική χορωδία της ΕΛΣ δεν θα έβγαιναν ποτέ στη σκηνή γιατί θα έμεναν 1:30 ώρα εγκλωβισμένα σε ασανσέρ και κανείς δεν θα ειδοποιούσε από την πρώτη στιγμή την πυροσβεστική!
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Τάσος Κώνστας, γονιός ενός από τα παιδιά που έμειναν κλεισμένα στο ασανσέρ, το δράμα για τα 40 παιδάκια άρχισε στις 20:15! Από εκείνη την ώρα και μέχρι στις 21:45 τουλάχιστον έμειναν κλεισμένα στο ασανσέρ. Και δεν είναι πως έχασαν την παράστασή τους. Είναι πως, σύμφωνα με την καταγγελία, οι υπεύθυνοι του Σταύρος Νιάρχος έδειξαν ανίκανοι να διαχειριστούν το περιστατικό!
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κος Κώνστας, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 21:10 από τους γονείς! «Κάποια παιδιά λιποθύμησαν και δεν είχαν καλέσει προληπτικά ούτε ασθενοφόρο» λέει ο αγανακτισμένος γονιός. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά είναι σοκαρισμένα και τρία από αυτά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο!
Την ανάρτηση του Τάσου Κώνστα έκανε share στη σελίδα της στο Facebook η Λίλλυ Καρατζαφέρη, ραδιοφωνική παραγωγός στον Αθήνα 984, επιβεβαιώνοντας πως όλα έγιναν όπως τα περιγράφει!
Μάλιστα, η Λίλλυ Καρατζαφέρη δίνει και μια νέα διάσταση: αναφέρει πως το ασανσέρ μέσα στο οποίο κλείστηκαν τα παιδιά, είχε χαλάσει ξανά!

Lilly Karatzaferi
6 ώρες πριν
Ήμουν εκεί χτες το βράδυ. Είναι όπως τα λέει ο άνθρωπος... ΝΤΡΟΠΗ στους υπευθυνους ! Η παιδική χορωδία δεν βγήκε φυσικά, αφού ήταν εγκλωβισμένη στο ασανσέρ Από τις 20.15 ! Κατόπιν το διάλειμμα παρατάθηκε και στο τέλος, ζητούσαν γιατρό ανάμεσα στους θεατές!!!! (Κι αν δεν υπήρχε;) Αμ δεν είναι όλα θέμα «γκαντεμιάς» κυρίες μου και κύριοι... «Εγκληματική προχειρότητα» το λένε στο χωριό μου! Διαβάστε την ανάρτηση του γονέα που κοινοποιώ...
Τάσος Κώνστας
4 κοινοί φίλοι
19 ώρεςΝέα Σμύρνη, Attica
Απόψε η παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αξίζει το μεγαλύτερο χειροκρότημα!
Τα παιδιά μας δεν βγήκαν στη σκηνή, γιατί ήταν εγκλωβισμένα στο ασανσέ...
Δείτε περισσότερα
15
10
3
 FIMOTRO.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα

  Βιασμός 12χρονης Κολωνό: Ένοχος ο Μίχος και για τον βιασμό - Αθώα η μητέρα Newsroom   Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:58 CNN Greece