Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τη σκυτάλη των μηνύσεων πήραν Βενιζέλος - Γεωργιάδης

Τη σκυτάλη των μηνύσεων πήραν Βενιζέλος - Γεωργιάδης

venizelos-adonis.jpg

Ευάγγελος Βενιζέλος, Άδωνις ΓεωργιάδηςEUROKINISSI
Μετά τις μηνύσεις των Αντ. Σαμαρά και Δημ. Αβραμόπουλου, Ευ. Βενιζέλος και Άδ. Γεωργιάδης σηκώνουν το γάντι για το σκάνδαλο Novartis προσφεύγοντας με τη σειρά τους στη Δικαιοσύνη. 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για «κραυγαλέα ψευδορκία» και «συκοφαντική δυσφήμηση» και σημειώνει ότι στην περίπτωσή του υπάρχει κατάχρηση εξουσίας με τη νομική έννοια του όρου.
Επιτίθεται, δε, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στη Δικαιοσύνη λέγοντας ότι «αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες βδομάδες έχουν προαναγγελθεί από τον  πρωθυπουργό και υπουργούς του ένα χρόνο πριν. Η κυβέρνηση αντιποιείται εισαγγελικά και δικαστικά καθήκοντα. Προαναγγέλλει, προετοιμάζει, οργανώνει, παρεμβαίνει, αξιολογεί, προωθεί».
«Αυτό το οποίο συμβαίνει στο χώρο της δικαιοσύνης, δηλαδή η θεσμική τερατογένεση μέσα από τη μείξη δικαιοσύνης και πολιτικής, είναι ζήτημα πολύ σοβαρότερο και από την αποτυχία της λεγόμενης καθαρής εξόδου στην οικονομία, κι από τις διολισθήσεις στο μέτωπο των εθνικών θεμάτων και της εξωτερικής πολιτικής», υποστηρίζει.
Λίγο αργότερα ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. γνωστοποιούσε, μέσω twitter, ότι κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατά των τριών προστατευόμενων μαρτύρων.
Μηνύσεις «κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών» -όπως τους χαρακτηρίζει- και αγωγή κατά του πρωθυπουργού έχει προαναγγείλει και ο Ανδρ. Λοβέρδος. ΕΦ. ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T61Xv4