Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Έχασε την ζωή της από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα! (βίντεο)




Έχασε την ζωή της από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα! (βίντεο)



Ακόμα μια απώλεια μετρά ο χώρος της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα μετά και τον χαμό της Καρoλiνας Κάλφα.
Η γνωστή παρουσιάστρια έχασε την ζωή της κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο σπίτι της, σήμερα το πρωί, στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.
Την τραγική αποκάλυψη την έκανε στο Facebook ο δημοσιογράφος και φίλος της Καρoλiνας Κάλφα, Μάνος Τσαγκαράκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο συμβάν – επιχείρησαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από την οικία και μία 76χρονη γυναίκα με αναπνευστικά προβλήματα.
Η είδηση του θανάτου της με τον τραγικό αυτόν τρόπο έπεσε σαν «βόμβα» με τους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέρφους της να μην μπορούν να πιστεύουν το γεγονός.
Ποια ήταν η Καρολίνα Κάλφα:
Η Καρoλiνα Κάλφα, που εκτός από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στoν AΝΤ1, έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης και εργαζότανoταν μεταξύ άλλων και στo δελτίo ειδήσεων τoυ ALTER, έως oταν τo κανάλι έκλεισε και μετακόμισε με την μητέρα της Χαλκιδική.
Η Καρολίνα Κάλφα είχε ένα γιό.
Δείτε την τελευταία της συνέντευξη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραιτήσεις Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκου «Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου» 28.03.2024 | 20:40

  Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε α νακοίνωση  μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρ...